Boj až do konce

Klobuky - Slaný 3:2 np.(1-2)
Hosté nenechali nic náhodě a přijeli si do Klobuk oslabených v útoku o Doušu pro body hned s několika posilami z A-týmu v čele se střelcem Galbavým, který byl u všeho podstatného, co se na hřišti odehrálo.
Začátek zápasu vyšel v chladném počasí lépe domácím, kteří se prosadili po prvním rohovém kopu hned ve 3 min., kdy si na roh naskočil Svoboda 1:0 ! Další slovo si však vzali hosté, kteří dvěma góly střelce Galbavého z 11. a 16. min. zápas otočili a dostali se do vedení 1:2 !, což byla pro domácí rána, kterou ještě umocnilo střídání kapitána Svobody z 12. min., který si natáhl sval.Jeho místo poté zaujal Hansl V., bývalý hráč právě SK Slaný, kde vyrůstal.
Domácím, kteří v tu chvíli jakoby chyběli ve hře dopředu nápady obou chybějících klíčových hráčů, se nechávali chvílemi Slaným zatlačit, ale naštěstí pro domácí se do poločasu již skóre neměnilo. 
Až ve druhém poločase Klobuky postupně přebíraly otěže zápasu, když hostům docházely síly a pořádně je v posledních dvaceti minutách přimáčkly, což vyústilo ve vyrovnávací gól Hansla ze 74. min. 2-2 !. Domácí Klobuky mohly zápas otočit, ale proti byl hostující golman Cílek, který zlikvidoval hlavičku Hřiba v samém závěru zápasu .Zápas tak musely rozhodnout pokutové kopy.
Jako první šel kopat hostující Galbavý, na kterého však byl domácí golman Vítoch připravený a skvěle ho vychytal. Za domácí se poté trefil Kalik. Druhé kolo proměnili oba aktéři a to za hosty střídající Hrubik a za domácí Kubelka. Rozhodlo tak třetí kolo, kde domácí Vítoch opět skvěle vychytal kapitána Šarocha a bylo rozhodnuto. Dva body zůstaly doma a Klobuky se tak nadále drží na první příčce s odstupem tří bodů na Velké Přítočno.