Bojovnost rozhodla

Hrdlív - Klobuky 3-4 ( 1-2 )
Klobuky zavítaly po delší době na hřiště Hrdlíva, kterému měly po domácí podzimní prohře 1:2 jako momentální lídr tabulky co vracet. Zápas byl od samého začátku svou bojovností vyrovnaný, ale postupem času přeci jen Klobuky začínaly mít více ze hry, což dokázaly ve 13. minutě, kdy se dostaly do vedení gólem J.Čížka 0:1, který zaskočil v útoku za nachlazeného Svobodu, který byl připraven pouze na střídačce. Druhý gól přidal o tři minuty později Pinc 0:2 a zdálo se, že hosté mají hru zcela pod kontrolou, což se však po několika zahozených gólovkách a hrubé chybě rozhodčího, který neodpískal strčení brankáře do unikajícího Čížka, který by dával gól do prázdné branky, nepotvrdilo a domácím se podařilo v 38. minutě vstřelit po standardní situaci kontaktní branku 1:2. To už byl na hřišti jindy kapitán hostů Svoboda, který vystřídal po předchozím neodpískaném zákroku v útoku zraněného Čížka.
Druhý poločas začaly opět lépe Klobuky, kdy se ve 47. minutě prosadil právě M. Svoboda 1:3. Následovalo několik neproměněných šancí Klobuk, což dodalo síly domácím, kteří udeřili hned dvakrát v rozmezí šesti minut a to opět po dvou standardních situacích a rázem bylo v 66. minutě vyrovnáno 3:3 !!!
Hra se poté přelévala z jedné strany na druhou až do 86. minuty, kdy se nedohodla obrana domácích s brankářem a po srážce brankáře s několika hráči uplatnil svou bojovnost Hřib, který z celé situace nastřelil tyčku, od které se balón odrazil k M. Svobodovi, který bez problémů uklidil míč do prázdné brány 3-4 a rozhodl o třech cenných bodech pro lídra. Dokončení pohromy pro domácí dokonal v nastavení domácí Bílek, který jako hrající hokejista neunesl nervy na uzdě a po dvou zcela zbytečných faulech zezadu se poroučel ze hřiště.