První ztráta na půdě soupeře

FK Žižice - TJ Sokol Klobuky 3-4 np.( 2-1)

Začátek utkání patřil Klobukům, které se ujali v 6 min. vedení po pěkné kombinaci na jejím konci dával Pinc do prázdné branky 0-1.
Domácí poté přidali a podařilo se jim skóre otočit ve svůj prospěch, kdy se trefil nejprve ve 10 a poté v 22 minutě domácí Hrdlička 1-2.A mohlo být ještě hůře ,neboť fotbal se hrál v pouťovém tempu, které vyhovovalo spíše domácím a ti ke dvěma střeleným gólům přidali i dvě nastřelené tyče.To však bylo do poločasu z jejich i ze strany Klobuk vše.
Ve druhém poločase se hned druhé minutě trefil Douša, který svou ranou otřel balón o tyč a domácí brankář byl bezmocný 2:2. Domácí se ještě jednou ujali vedení gólem v z 69 min.kdy domácí Eichler vymetl pavučinku brankáře Vítocha 3:2. A mohlo to být s Klobuky ještě horší, neboť domácí měli výhodu pokutového kopu, který však brankář Vítoch bravůrně chytil. Klobuky po chycené penaltě vrhly všechny síly do útoku a odměnou jim bylo vyrovnání v 87 min. gólem střídajícího Dandy 3-3.Klobukům po vstřelení vyrovnávacího gólu narostly křídla a pokusily se strhnout vítězství na svou stranu.Proti však byl domácí brankář Švéda, který třemi skvělými zákroky rozhodl o dělbě bodů.O vítězství tak musely rozhodnout pokutové kopy.Nejprve brankář hostů Vítoch ve druhé serii vychytal domácího střelce a o dvou bodech pro Klobuky poté rozhodl Čížek. (penalty Douša,Kalik,Čížek)

Branky - Pinc,Douša,Danda